Stara čaršija
Hotel
No items found.
No items found.

Deluxe dvokrevetna soba

Naša topla i moderna deluks soba pruža dodatnu dozu udobnosti i uživanja našim gostima, sa pogledom na zidine Starog grada koji oduzima dah. Prostire se na 25m2, sadrži bračni krevet i kapaciteta je za dvije osobe. Privatna terasa koja je orijentisana ka masivima planine Rumije, upotpuniće vaš boravak i biti mjesto gdje vaša jutra započinju spokojno. Spoj tradicionalnih detalja i luksuznih sadržaja, čini da vas odvede u prošlost, a istovremeno zaustavi i podsjeti da osjetite trenutke koje sadašnjost donosi.

Saznaj više

Junior apartman

Junior apartmani nude prostranu prostranost, obiluju prirodnim svijetlom i pogledom na masive planine Rumije. Ove luksuzne hotelske sobe površine 28m2 u Staroj Čaršiji udobno mogu da prime do tri osobe. Ispunjen tradicijom, spojem kamena i drveta, dekorisan ćilimima, raskošan nameštaj I luksuzna Bvulgari kozmetika dočekuju goste sa karakterističnim komforom i toplinom.

Saznaj više

Junior apartman sa terasom

Svaki od junior apartmana prožet je gracioznim šarmom i kulturom sa naših prostora iz davnina. Na 30 kvadratnih metara, sa Queen size krevetom i sofom, ovi prostori mogu da prime do tri osobe. Kombinacija kamena i drveta, kao i privatna terasa sa koje se pogled prostire na planinu Rumiju i Stari grad, pružaju osjećaj topline i udobnosti. Luksuzna kupatila, sa spojem bijele keramike dekorisan unikatnim vezom Stare Čaršije I ispunjen mirisom Bvulgari kozmetike.

Saznaj više
No items found.

Porodični apartman

Ljepotu života i porodičnih odnosa, najintezivnije osjećamo kada smo na odmoru, ispunjeni harmonijom. Prostran i izvrsno uređen, površine 37m2, sa dvije spavaće sobe , idealan za porodice do 4 člana. Spoj drveta i kamena ispunjava enterijer svih naših smještajnih jedinica. Luksuzna Bvulgari kozmetika je još jedan od dodataka ovom apartmanu, samo najbolje za vase najdraže!

Saznaj više

Deluxe apartman

U samom nazivu ovog apartmana možete prepoznati kojim čarima je ispunjen. Ako želite nešto drugačije, elegantnije, uzvišenije. Ako želite uslugu dostojnu vaših sofisticiranih potreba onda je ovo pravi izbor za vas i vaše najdraže. Prostire se na 37m2, spavaća soba sa queen size krevetom, dnevnom sobom sa ugaonom garniturom pogodnom za još dvije osobe. Ukupan kapacitet ovog apartmana jeste četiri osobe.

Saznaj više
No items found.

Rezervacija