O nama
Priča Stare Čaršije počinje vijekovima unazad i seže daleko u budućnost.
Mediteran, kao najstariji geografski prostor živi čitav preplet različitih kultura,
religija i nacija od nekada istočne Persije do zapadno evropskih kraljevsatva.
Hotel
Restoran
Wellness & spa
Conference
Svojim nastankom Stara Čaršija Hotel & SPA otvorio je vrata Starog Bara, destinacije koja je do sada bila manje poznata turistima, ali njen veliki potencijal, kulturno naslijeđe i prirodne ljepote podjednako oduševljavaju posjetioce odakle god da dolaze.

Ovaj kompleks svakim svojim segmentom vraća naše goste u nekadašnji Stari Bar. Sa autentičnom kuhinjom, udobnim i luksuznim apartmanima i profesionalnim osobljem osjetićete poznatu crnogorsku posvećenost gostima, uživati u mediteranskoj klimi i okusiti strast koju naši kuvari pružaju svakom jelu. Kao prvi hotelski kompleks kategorisan sa 5* u Baru, imamo tu čast ujedno i veću odgovornost da dosadašnja zalaganja podignemo na još viši nivo. Na nama je zadatak da vas uvjerimo da je „nagrada“ dospjela u prave ruke.  Naši majstori koji su svojim zlatnim rukama gradili Staru Čaršiju, stub su ove vizije.

Svojim umijećem i vještinama ostavljaju trag u svakom kamenu. Naš je hotelski kompleks orijentisan ka’ veličanstvenom Starom gradu, koji iza svojih zidina ljubomorno čuva istoriju, kulturu i autentičnost. Pogled na masive planine Rumije nikoga nije ostavio ravnodušnim. Kompleks odiše spojem prošlosti i sadašnjosti,tradicije i modernog. Unutrašnjost hotela je spoj kamena i drveta unoseći dozu elegancije i otmenosti, pružajući našim gostima osjećaj spokoja i udobnosti.

Želimo vam ponuditi prijatan odmor od svakodnevnice i priuštiti što više trenutaka spokoja i harmonije po čemu ćete nas pamtiti!

Rezervacija